Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Policia Local de Palafrugell posa en marxa l’aplicació M-7

Escrit per a 1 de Febrer de 2023

  • Palafrugell és el primer municipi del Baix Empordà amb aquesta eina comunicativa entre la ciutadania i el cos policial.

La Policia Local de Palafrugell posa en marxa l’aplicació M-7, disponible per a sistemes Android i Apple. Es tracta d’una eina pionera a la comarca que permet obrir un nou canal de comunicació entre el cos de seguretat i la ciutadania. Fins ara, els agents només rebien avisos i informacions a través de les trucades que arribaven a la centraleta. A partir d’ara, també ho podran fer a través de l’aplicació molt fàcil d’utilitzar.

Una de les funcions més destacables és un botó d’emergència per comunicar urgències mèdiques o assetjaments. El cap de la Policia, David Puertas, destaca que “quan s’activa el missatge també s’envia la geolocalització des d’on s’ha enviat i això, permet actuar ràpidament al cos policial”. A més, també assegura que l’aplicació ha d’ajudar a millorar la percepció de seguretat de la ciutadania.

Cal destacar que la nova aplicació M-7 també té un servei d’alerta preventiva que permet a l’usuari deixar un avís quan marxa de casa o surt de festa. Si la persona no torna, automàticament s’activa un missatge d’alerta. Així, es converteix en una eina fonamental per al control d’assetjaments o situacions de violència masclista per fer actuacions més ràpides.

És un dels projectes de la Policia Local de Palafrugell pel 2023. Palafrugell és el primer municipi del Baix Empordà amb aquest servei, però Vic, Olot i 14 municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona fa temps que disposen d’aquest canal de comunicació ciutadana.

M7 Policia Local

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *