Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Policia ha hagut de desallotjar més de 500 persones de la platja del Golfet

Escrit per el 2 de Juliol de 2020

  • Des del passat 24 de juny la Policia Local de Palafrugell ha hagut de fer fora més de mig miler de persones d’aquesta cala que presenta risc d’esllavissades.

El primer cap de setmana sense restriccions de mobilitat va portar a que la Policia Local de Palafrugell hagués de desallotjar un centenar de persones de la platja del Golfet. Tot i la senyalització i les tanques, l’incivisme en aquest punt ha estat constant. En aquest sentit, des de la Policia expliquen que ja han hagut de desallotjar més de 500 persones del Golfet.

La platja del Golfet continua tancada pel risc d’esllavissada. No obstant la senyalització que prohibeix accedir-hi, dia rere dia la Policia Local hi ha de fer actuacions. David Puertas, cap del cos policial, remarca la perillositat d’accedir a aquest punt.

En aquesta línia, Puertas alerta que des de Sant Joan la Policia ha hagut de desallotjar més de 500 persones de la platja del Golfet. Malgrat aquesta xifra tan elevada, només s’han denunciat una vintena de persones per reincidents.

Tanca i senyalització que prohibeix el pas a la platja del Golfet

Més enllà de la perillositat que representa per a les persones que hi accedeixen, el cap de la Policia Local també ha destacat que això suposa una pèrdua de recursos. És a dir, que els agents que s’han de desplaçar fins a la zona no poden fer altres tasques més importants.

D’altra banda, aquesta setmana han de començar les obres per arreglar l’accés a la platja i per evitar el risc de despreniment de roques. Uns costos que com avançava Josep Piferrer, aniran a càrrec de l’Ajuntament, tot i que és Costes qui en té la titularitat.

Des del consistori esperen que l’inci de les obres acabi amb aquestes mostres d’incivisme.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).