Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Policia de Palafrugell intervé un centenar de productes caducats

Escrit per el 30 de Juny de 2021

  • Els productes alimentaris es van trobar en dos supermercats del centre del municipi propietat de la mateixa persona.
  • El cos policial també ha detectat persones que es dedicaven a la venda ambulant a domicilis.

La Policia Local de Palafrugell intervé un centenar de productes caducats d’un supermercat del municipi. En total la investigació va acabar amb 4 caixes plenes de menjar trobats en dos supermercats del centre de municipi propietat de la mateixa persona.

El passat 21 de juny, arrel de la trucada d’un veí, la Policia Local de Palafrugell va muntar un dispositiu per inspeccionar un establiment de menjar del centre del municipi. Així, amb aquesta informació, els agents van inspeccionar el local i van aixecar acta per diverses infraccions administratives. Entre elles, vendres productes alimentaris caducats.

El propietari és un veí de Palafrugell que té dos supermercats de petites dimensions. En ambdós locals es va trobar un centenar de productes caducats. Malgrat que en la inspecció del segon local el propietari va intentar amagar el menjar caducat, els agents la van trobar al lavabo de l’establiment.

Aquesta actuació es va dur a terme amb la col·laboració del servei SEPRONA de la Guàrdia Civil.

D’altra banda, la Policia Local de Palafrugell en les darreres setmanes ha aixecat 4 actes administratives després de detectar venda ambulant de peix a domicilis particulars per part de persones que no compten amb cap tipus de control ni de llicència per vendre productes destinats al consum alimentari.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).