Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Plataforma de la Mobilitat de Palafrugell proposa més senyalització i altres canvis a l’avinguda d’Espanya

Escrit per el 31 de Maig de 2024

 • Ho fa després dels accidents que s’han viscut en aquesta via les últimes setmanes i que han generat rebombori a les xarxes socials.
 • Ràdio Palafrugell està pendent d’obtenir la informació detallada del número d’accidents, les causes i els efectes que s’han produït en aquesta via per tal de poder-los explicar amb total veracitat.

La Plataforma per la Mobilitat del segle XXI a Palafrugell demana augmentar la senyalització i corregir el traçat de la nova rotonda de l’avinguda d’Espanya. Ho fa després dels múltiples accidents que s’han viscut en aquesta via les últimes setmanes i que han generat rebombori a les xarxes socials.

La plataforma –impulsada per l’exregidor de Mobilitat, Pau Lladó, i el tercer de Som Gent del Poble, Marc Heras– demana reforçar la senyalització sobre la necessitat de reduir la velocitat. A més, proposa senyalitzar que els carrils es fan més estrets. Ho explica Marc Heras.

La plataforma afegeix que els carrils de la nova rotonda haurien de ser més amples. Pau Lladó explica que els vehicles pesats, els majors de 3.500 quilos, ocupen part del segon carril quan entren a la rotonda. Per aquest motiu, proposa ampliar-los.

O bé, fer només un carril d’accés a la rotonda. Lladó reconeix que no és la millor opció.

A més, Lladó i Heras demanen que els arbres i arbustos que s’hi plantin no superin els 50 centímetres d’alçada per evitar que puguin afectar la visibilitat de vianants i conductors.

La plataforma demana que les correccions es facin abans de Sant Joan per evitar incidents a l’estiu. S’ofereixen a ajudar l’Ajuntament, si és necessari.

Ràdio Palafrugell està pendent d’obtenir una informació detallada del número d’accidents, les causes i els efectes que s’han produït en aquesta via per tal de poder-los explicar amb total veracitat.


Opinions dels lectors
 1. Carles Garcia el 1 de Juny de 2024 a les 8:02

  Ara em quedo més tranquil:
  “Ràdio Palafrugell està pendent d’obtenir la informació detallada del número d’accidents, les causes i els efectes que s’han produït en aquesta via per tal de poder-los explicar amb total veracitat.”
  Per cert avui 1 de juny 2024 el semàfor ja funciona.

 2. Maria Antònia Marcet el 1 de Juny de 2024 a les 8:32

  Recolçament total a la plataforma, encara hi som a temps, afectada per la mala visibilitat a la sortida del domicili, camide can Sagrera

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).