Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La nova junta del Bàsquet Club Palafrugell vol incrementar el nombre d’equips i potenciar els femenins

Escrit per el 29 de Maig de 2023

  • El club reclama més espai per poder incrementar la seva oferta.

La nova junta directiva del Bàsquet Club Palafrugell vol incrementar el nombre d’equips i potenciar els femenins. Així ho avança a Ràdio Palafrugell la nova presidenta, Ester Agustí, setmanes després del relleu a Tomàs Solís.

El bàsquet palafrugellenc s’ha renovat les últimes setmanes. La nova junta explica que el club es trobava al límit, fins i tot, amb l’amenaça de desaparèixer. Per aquest motiu, deu persones van unir-se per renovar la junta i fer més activitats per a cridar l’atenció de la gent. En parla Ester Agustí, la nova presidenta.

Entre les iniciatives que plantegen, hi ha la intenció de passar dels sis equips actuals als deu. Malgrat això, Nick Bedson, vocal del club, explica que la falta d’espai ho pot dificultar.

Ara només poden entrenar dos dies. Destaquen que fins a l’agost no sabran la disponibilitat de l’espai que podran comptar la pròxima temporada.

Bedson afegeix que la nova pista que es preveu construir a Palafrugell els pot ajudar a solucionar la falta d’espai. Però, explica que ningú els ha preguntat quines són les seves necessitats.

Aquests dies el club organitza jornades de portes obertes.


Opinions dels lectors
  1. Jose Maria Gannau. Entrenador del seniorfemeni i president S.E. Sant Medir de Barcelona el 31 d'Octubre de 2023 a les 9:52

    Molta sort amb la feina que comporta un club de basquet. Per desgracia cada vegada hi ha meins gent disposta a col.laborar.
    Palafrugell es una ciutat ( que conec molt be) que mereix gaudir d un bon basquet amb els seus equips i estic segur que ho conseguireu.
    Molta sort iendevant!!!

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).