Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


“La moratòria urbanística ha de servir per desclassificar sòls en perill a Palafrugell”

Escrit per el 12 de Setembre de 2022

SOS Costa Brava, SOS Palafrugell, Salvem el Golfet i Arquitectes de Palafrugell organitzen aquest dissabte 17 de setembre a partir de les 6 de la tarda al Museu del Suro un debat al voltant de la moratòria urbanística aprovada pel govern municipal. Volen aprofitar per posar sobre la taula els punts del litoral que estan en perill de destrucció. Al debat hi han convidat tots els partits amb representació municipal.

En declaracions a Ràdio Palafrugell, Josep Ferrés, membre de les tres entitats, ha explicat que l’objectiu de l’acte és posar el focus en la moratòria urbanística.

I demana aprofitar l’oportunitat per desclassificar els sòls en perill.

Demanen evitar construir l’hotel previst a la carena de la muntanya d’Aigua-Xelida, les edificacions a la riera del Mas d’en Llor (la carretera d’Aigua Blava entre Tamariu i Aigua-Xelida), i el vial de penetració al Canadell.

Per part d’Esquerra Republicana participarà al debat Joesp Piferrer, a Junts, Marc Heras, als Comuns, Lluís Medir, per Som Gent de Poble, Cristina Suquet, i el PSC i Ciutadans encara no han confirmat qui hi assistirà. També hi serà com a ponent el filòsof Josep Maria Terricabras. I l’advocat Eduard de Ribot hi exposarà el punt de vista legal de les entitats ecologistes.

Etiquetes

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).