Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La matinada de dimarts podria caure alguna volva de neu a cotes baixes

Escrit per a 23 de Gener de 2023

  • El Servei Meteorològic de Catalunya ha activat un avís moderat de neu al Baix Empordà.

La nit de dilluns i tot el dimarts, arribarà la cua d’un front a la costa catalana. Farà que el cel es mantingui ennuvolat i amb la possibilitat de pluges. A més, Josep Pascual, de l’Observatori Meteorològic de l’Estartit, destaca que a la matinada podrien caure en forma de neu feble a cotes baixes.

Per la possibilitat de nevades, el Servei Meteorològic de Catalunya ha activat avisos de perill a la costa catalana. La cota de neu se situarà entre els 200 i 400 metres, però de matinada podrà baixar fins al nivell del mar a l’extrem nord-est de Catalunya. Per aquest motiu, el Baix Empordà té una alerta moderada de neu de les 12 de la nit fins a les 12 del migdia.

Per altra banda, el vent afluixarà els pròxims dies. Això farà que les nits siguin més fredes amb inversió tèrmica. Contrastarà amb la meteorologia del cap de setmana. Tot i l’alta sensació de fred, els termòmetres no ho han reflectit per l’efecte del vent. En canvi, en altres zones de l’interior de Catalunya s’han registrat temperatures sota zero.

Fontanilles (23-01-2023)
Fotografia: Miquel Galceran

Al Baix Empordà, la temperatura nocturna ha sigut l’habitual del mes de gener. En canvi, la diürna no ha pujat tant.

A partir de dimecres, hi haurà més estones de sol. Els termòmetres es mantindran més baixos, però durant el dia pujaran.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *