Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La llibreria Vitel·la i Ràdio Palafrugell sumen esforços

Escrit per el 9 de Novembre de 2021

  • Dos anys després d’obrir la llibreria, en plena pandèmia, Gemma García reclama que torni l’esperit col·laboratiu de l’inici del projecte.
  • A partir de la setmana vinent la Llibreria Vitel·la col·laborarà setmanalment amb Ràdio Palafrugell per difondre les activitats i parlar de temes culturals.

La llibreria Vitel·la va decidir fa dos anys agafar el relleu de la Mediterrània Espai Fórum, amb l’objectiu de seguir la línia que Joan Aliu havia desenvolupat durant més de dues dècades. L’inici va ser complicat perquè es va iniciar el projecte en plena pandèmia. Una circumstància, però que es va superar gràcies a totes les persones que van aportar el seu gra de sorra. En aquest sentit, Gemma García reclama que torni aquell esperit. Per aquest motiu, llibreria Vitel·la i Ràdio Palafrugell sumen esforços per difondre la cultura en l’àmbit local.

La possibilitat que Palafrugell torni a quedar-se orfe d’un espai cultural és ben real. Així ho van anunciar a través de Twitter des de la llibreria Vitel·la.

Per aquest motiu des de Ràdio Palafrugell ens hem desplaçat al carrer Tarongeta per conversar amb la propietària de la Vitel·la Espai Fórum. Gemma García ha comentat que li agradaria tornar a recuperar l’esperit col·laboratiu i la implicació de la societat per tal que el projecte pugui tirar endavant.

En aquesta línia, setmanalment la Llibreria Vitel·la Espai Fórum i Ràdio Palafrugell sumen esforços a través de la difusió de les activitats que promouen. A més, Gemma García també aportarà la seva opinió sobre aspectes culturals, així com converses amb personatges relacionats en aquest àmbit.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).