Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Fundació “la Caixa” i l’Ajuntament ofereixen un casal esportiu d’estiu a famílies amb recursos limitats

Escrit per el 20 de Juliol de 2021

  • Hi participen trenta nens i nenes. 

Un any més, i per tercer any consecutiu, trenta nens i nenes de Palafrugell gaudeixen d’un casal esportiu gratuït. Aquesta activitat es desenvolupa a les instal·lacions del Club de Tennis Llafranc, gràcies a la col·laboració amb CaixaBank, que canalitza fons de la Fundació “la Caixa”, i l’Ajuntament de Palafrugell.

El casal està destinat a tots aquells infants d’entre 12 i 16 anys de famílies amb recursos limitats, té una durada de dues setmanes, que es concentren en les dues primeres del mes de juliol.

En horari de 9 del matí a 3 de la tarda, els nens i nenes realitzen diferents esports, com classes de pàdel diàries i altres sessions de multiesport: futbol, vòlei, bèisbol o gimcanes, impartides per monitors professionals, així com jocs a la piscina del club. El casal també inclou  el dinar i el servei de transport des del nucli de Palafrugell fins al Club de Tennis Llafranc.

Roser Massaguer, regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Palafrugell; Isidre Tenas, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Palafrugell; Joaquim Macià, director d’Institucions de CaixaBank a Girona; Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell; Gemma Batlle, directora Banca Institucions de Caixabank a Girona; i Adrià Bonet, coordinador del Campus al Club Tennis Llafranc.

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).