Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Fundació Ernest Morató entrega els Premis 2 per 4

Escrit per el 5 d'Agost de 2021

  • Per primer cop ho farà fora de Palafrugell, durant la 43a Cantada d’Havaneres de l’Escala.
  • Els guardonats són Joan Brugués, conductor del programa Sons a cau d’orella i l’Associació Cultural Penya Xíndries

Avui dijous 5 d’agost la Fundació Ernest Morató fa entrega de la 14a edició dels Premis 2 per 4. Un acte que es farà coincidint amb la celebració de la 43a Cantada d’Havaneres de l’Escala. Així, com destaca el president de la Fundació, Enric Frigola, per primer cop es farà l’entrega fora de Palafrugell. Els guardonats són els que havien d’haver rebut el premi el 2020, però la pandèmia ho va impedir.

Enric Frigola, president de la Fundació Ernest Morató destaca la tasca de divulgació de les havaneres que fan els dos guardonats d’enguany. Així, del programa de ràdio Sons a cau d’orella dirigit per Joan Brugués posa de relleu que es tracta d’una producció de Ràdio l’Escala que es difon en una seixantena d’emissores municipals.

Per la seva banda, de l‘Associació Cultural Penya Xíndries, posa el focus en el concurs de composició d’havaneres que organitzen des de fa més d’una dècada.

Doble entrega dels premis

En aquesta 14a edició dels Premis 2 per 4, per primera vegada Palafrugell nos serà la seu en la que s’entregaran aquests premis. Enric Frigola explica que el fet que els dos guardonats siguin de fora els ha fet decidir per fer una doble entrega. Així, aquest dijous tindrà lloc a l’Escala i el 21 d’agost a Sant Pol de Mar.

A més, l’entitat també organitza des de l’any 2003 el Festival Firamar a Sant Pol de Mar, on se celebra un Festival d’Havaneres, amb la participació de grups i solistes de qualitat contrastada.

D’altra banda, Enric Frigola també ha avançat altres projectes en els que està treballant la fundació de cara a la tardor. Es tracta de dos reconeixements a palafrugellencs il·lustres: el mestre Sirés i Càstor Pérez.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).