Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Federació de Futbol anuncia la seva intenció de tornar a les competicions el 5 i 6 de desembre

Escrit per a 18 de Novembre de 2020

· Sempre i quan les restriccions aplicades a la pràctica esportiva federada no vagi més enllà del 23 de novembre

eltravesser.cat/Ràdio Palafrugell

Imatge d’arxiu Ràdio Palafrugell

La Federació Catalana de Futbol anuncia com a data del retorn del futbol i futbol sala el cap de setmana del 5 i 6 de desembre. Així ho acordava en una reunió corresponent al mes de novembre celebrada per la Junta Directiva de la Federació Catalana de Futbol, on es  marca la data per al retorn de les competicions d’àmbit territorial a Catalunya. Això sí, sempre que ho permeti la normativa, afirmaven en un comunicat emès aquest dijous al vespre i que les restriccions aplicades a la pràctica esportiva federada no vagin més enllà del 23 de novembre.

D’aquesta manera, els equips, federats i federades disposaran d’un marge superior als 10 dies per dur a terme sessions d’entrenament i constituir-se en grup estable i permanent, abans del retorn de la lliga. Segons Toni Pérez, president del FC Palafrugell, cal veure com es desenvolupen les restriccions i que hi tenen a dir els ajuntaments, a més de desconèixer com es portarà a terme la resta de la lliga.

La decisió, com explica l’òrgan esportiu, s’ha adoptat després de conèixer l’allargament de les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic per la pandèmia de la Covid-19, per part del Govern, i que suposarà la represa d’aquelles categories ja iniciades anteriorment, així com també l’arrencada dels campionats que encara no han començat. En aquest sentit, l’FCF informarà pròximament de la manera com es durà a terme la tornada de les competicions. Toni Pérez espera que es comuniqui aviat als clubs.

D’altra banda, el president de l’FCF, Joan Soteras, ha presentat la proposta de bonificar part de les quotes als afiliats, si el pla de competició establert a l’Assemblea queda alterat per qüestions de la pandèmia.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *