Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Facultat de Lletres de la Universitat de Girona presenta el projecte “10 càpsules 10 temes”

Escrit per el 26 de Novembre de 2020

  • El projecte recull 10 càpsules de vídeo d’un minut i mig per explicar i generar debat sobre què és la violència de gènere.
  • Les càpsules audiovisuals compten amb la participació de la comunitat universitària i altres persones de fora de l’àmbit universitari.
  • Parlem amb la Clàudia Serrahima, artista visual i ment encarregada de la creació de les càpsules audiovisuals.

Nerea Cabello per Ràdio Palafrugell

En el marc del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere, aquest 25 de novembre, la Facultat de Lletres, a través de la seva Unitat de Gènere i Igualtat i conjuntament amb l’artista visual Clàudia Serrahima han desenvolupat el projecte “10 càpsules 10 temes”. Són càpsules de vídeo d’un minut  i mig per explicar i generar debat sobre què és la violència de gènere.

Un altre punt important és que la campanya, s’allargarà durant diverses setmanes, i compta amb la participació de tota la comunitat universitària (alumnat, professorat i personal d’administració i serveis) i, també, amb altres persones de fora de l’àmbit universitari.  

En primer lloc, es vol mostrar com la violència de gènere conviu amb normalitat, en la nostra societat, sota diferents formes: les microviolències en el llenguatge, la violència psicològica, la física, la de poder, de jerarquia, de parella,…

Així com, es busca treballar tots els àmbits de la violència de gènere, i fer visible la seva presència en tots els col·lectius (dones, nens, nenes, i diferents orientacions de gènere).

Visibilització de la campanya

Les publicacions de la campanya audiovisual tindran una periodicitat setmanal. La primera publicació de presentació, consta de dos parts; la càpsula 0, presentada ahir 25 de novembre, i la càpsula 1, presentada aquesta tarda de dijous 26 de novembre. L’estrena de cada càpsula, anirà precedida d’un recordatori, 24 hores abans de la seva publicació.

Finalment, els recordatoris i la difusió de les càpsules es faran a través dels canals oficials de la Facultat de Lletres. Avui, ja es troba disponible la càpsula 0 i recordem que aquesta tarda, estará disponible la càpsula 1.

Facebook: Facultat de Lletres UdG 
Instagram: @udglletres 
Twitter: @udglletres 
  Web Facultat de Lletres


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).