Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Creu Roja obre les inscripcions d’un curs de primers auxilis: “A cada casa, almenys una persona n’hauria de saber”

Escrit per el 11 de Febrer de 2024

  • El curs està obert a tothom, a partir dels 16 anys, i qui vulgui podrà ser voluntari de l’àrea de socors i emergència.

Comencen les inscripcions del curs de primers auxilis de la Creu Roja. Ensenyaran com actuar en situacions diverses, des de curar un tall a la cuina a fer les primeres maniobres a algú que ha perdut el coneixement. Tomás López, de l’entitat, destaca que moltes vegades la primera resposta és clau per a la supervivència del ferit.

Només una de cada quatre persones té coneixements en primers auxilis.

El curs començarà el 24 de febrer, és de 40 hores i durarà un mes. Faran les classes cada dissabte al local de la Creu Roja a Palafrugell, al carrer Ample, 130, baixos. Està obert a tothom, a partir dels 16 anys, i no calen coneixements previs. Combinaran la formació teòrica amb la pràctica en una aula sanitària amb material.

A més, qui vulgui podrà ser voluntari de l’àrea de socors i emergència de la Creu Roja per atendre esdeveniments.

Per ser voluntari a l’àrea de socors, cal ser major d’edat.

El preu del curs és de 210 euros, amb possibilitat de finançament per als nous voluntaris. Per a més informació, es pot trucar al telèfon 972 30 09 92 o enviar un correu electrònic a tomas.lopez@creuroja.org.

L’entitat fa una crida a sumar nous voluntaris en qualsevol de les seves àrees. Ara en són més d’un centenar, però el coordinador Florenci Berta destaca que mai són suficients.

Creu Roja Palafrugell també actua en municipis propers com Mont-ras, Begur, Pals o la Bisbal d’Empordà.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).