Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Costa Brava llueix en 20 busos de Sarfa

Escrit per a 30 de Juny de 2020

  • Una vintena d’autocars de Moventis-Sarfa difondran la marca del Patronat de Turisme Girona-Costa Brava. Una aposta per atraure el turisme de proximitat.

L’acció conjunta entre el Patronat de Turisme Costa Brava-Girona i Moventis-Sarfa, té com a objectiu dinamitzar el turisme de proximitat per aquest estiu. En aquest sentit, la Costa Brava llueix en 20 busos de Sarfa. Així, aquesta flota d’autocars lluiran imatges representatives de municipis com Palafrugell, Palamós, l’Estartit o Cadaqués, entre d’altres.

Durant l’acte de presentació d’aquesta campanya han assistit el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, el president de Moventia, Miquel Martí i el conseller de Territori, Damià Calvet. A l’estenedor de xarxes del Port de Palamós també hi han assistit els 20 alcaldes dels municipis representats a la flota de busos.

Damià Calvet ha destacat que davant les restriccions de mobilitat per la COVID-19, és el moment de posar el focus en el turisme local.

El conseller també ha apuntat la importància que aquest turisme de proximitat gaudeixi de la destinació de manera segura. En la línia d’apostar pels turistes locals, Calvet ha recordat que enguany no hi haurà creuristes.

Per tot això, aquesta campanya se centrarà en atraure els visitants de Barcelona i de l’àrea metropolitana. De fet la ruta d’aquesta flota se centraran en la capital catalana i l‘aeroport del Prat.

Recuperació de la mobilitat

Les xifres del darrer cap de setmana porten a l’optimisme. En aquest sentit, Miquel Martí, president de Moventis-Sarfa ha apuntat que ja s’ha arribat al 50% de la mobilitat habitual.

A més, el president de Moventis ha promès màxima seguretat, destacant que la companyia ha aconseguit el certificat Applus. Per tot això, Martí, ha destacat que impulsar aquesta campanya suposa un moment històric pel territori i Sarfa no hi podia faltar.

Per la seva banda, Joan Vigas, 1r tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica de Palafrugell ha remarcat el fet de sumar esforços, recordant que la Costa Brava és un espai únic.

Així doncs, des de Palamós s’ha donat el tret de sortida a aquesta campanya per dinamitzar el turisme local en la que la Costa Brava llueix en fins a 20 busos de Sarfa.

La Costa Brava representada en els busos de Sarfa
Enric Gimeno gerent de Sarfa, Miquel Martí president del grup Moventis, Miquel Noguer, president de la Diputació de Girona, Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell, Damià Calvet, conseller de Territori i Joan Vigas, regidor Promoció Econòmica de Palafrugell

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *