Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La consellera d’Igualtat i Feminismes tancarà l’acte de l’Orgull LGTBI+ a Palamós

Escrit per el 29 de Juny de 2023

  • Diversalia de Palafrugell també participarà en la celebració de l’Orgull a Palamós.

La consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge, tancarà l’acte de l’Orgull LGTBI+ de la demarcació de Girona a Palamós. Tindrà lloc el dijous, 29 de juny a les 19 hores a l’escenari de les sardanes del passeig del Mar.

L’alcalde de Palamós, Lluís Puig, i la regidora d’Igualtat, Yolanda Aguilar, faran l’obertura de l’acte. Es comptarà amb els parlaments de l’associació LGTBI+ del Baix Empordà, EmpoRderats, així com l’associació LGTBI+ de l’Alt Empordà i Diversalia Costa Brava de Palafrugell, en representació de les entitats que defensen els drets LGTBI+ de la demarcació de Girona. En parla el president de l’associació EmpoRderats, Manel Moreno, a Ràdio Palafrugell.

També, es faran actuacions musicals a càrrec de Fusions Grup Vocal. Seguidament, la consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge, tancarà la jornada. La celebració acabarà amb un concert fi de festa a càrrec de l’agrupació musical Blackiss, a partir de les 20 hores. Interpretaran un repertori de versions de rock, pop i rumba.

Per altra banda, Palamós ha instal·lat una bandera LGTBI+ al passeig del Mar.

Manel Moreno destaca la importància de jornades com aquesta i la preocupació per l’ascens de l’extrema dreta en les últimes eleccions.

EmpoRderats ha organitzat en les últimes setmanes diversos actes per visibilitzar el col·lectiu LGTBI+, entre ells, els parlaments del passat 28 de juny a Palafrugell per l’Orgull.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).