Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Càtedra d’Estudis del Suro convoca els Premis a la recerca Santiago Zapata 2023

Escrit per el 18 de Setembre de 2023

  • Els premis tenen l’objectiu de promoure la recerca aplicada en l’àmbit temàtic del suro en les humanitats, les ciències socials i naturals i la tecnologia.

La Càtedra d’Estudis del Suro convoca els Premis a la recerca Santiago Zapata de l’any 2023. Tenen l’objectiu de promoure la recerca aplicada en l’àmbit temàtic del suro en les humanitats, les ciències socials i naturals i la tecnologia.

Els premis han de ser en català, castellà, anglès, francès o portuguès i el 30 de setembre és la data màxima per presentar la documentació que inclou un formulari de presentació de treballs, el currículum del sol·licitant, el treball i una versió resumida d’un màxim de 1500 paraules dels objectius, les fonts, la metodologia i les conclusions.

El guardó té dues modalitats. Premiaran el millor de treball de recerca inèdit o publicat en l’últim any en els camps de les humanitats i de les ciències socials (història, economia, geografia, antropologia, literatura, didàctica o sociologia, entre altres) i de les ciències naturals i la tecnologia (biologia, biotecnologia, química, enginyeria química, ecologia, gestió forestal, enginyeria i disseny industrial, entre altres). En tots els casos, han de fer referència al suro.

Els guardons tenen el nom de Santiago Zapata per reconèixer l’impuls que va donar el catedràtic extremeny sobre la recerca del suro des d’una visió multidisciplinària.

Els premis són de 1000 euros en els estudiants de grau o de màster, investigadors novells o recerques d’àmbit local, tant de Catalunya com de la resta de l’Estat espanyol. O bé, de 2000 euros per als doctorands i investigadors sèniors. La quantitat monetària es donarà el dia de l’entrega dels premis. El mes de novembre faran públic el veredicte del jurat compost per especialistes d’àmbits diferents.

Qui hi estigui interessat, pot consultar més informació al web de la Càtedra o del Museu del Suro.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).