Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La campanya Pels Valents continua lluitant per no aturar la recaptació

Escrit per a 26 de Novembre de 2020

  • Recordem que Pels valents, es tracta d’una campanya solidària per contribuir en la recerca i investigació del càncer infantil.
  • Tot i les limitacions per als actes, continuen lluitant per la recaptació.

Nerea Cabello per Ràdio Palafrugell, entrevista per Rafel Corbí.

Ràdio Palafrugell contacta un cop més amb Vanessa Barrera, una de les col·laboradores en la causa i lluita de la campanya pels valents. Avui, Barrera ens parlarà sobre les novetats que la campanya està duent a terme actualment per a la recaptació de fons econòmic.

#pelsvalents

En primer lloc, el nostre company Rafel Corbí i la Vanessa Barrera, ens recorden la raó de lluita en la campanya pels valents. Es tracta d’una campanya solidaria per contribuir en la recerca i investigació del càncer infantil. L’Hospital Sant Joan de Déu, va decidir crear l’Hospital pediàtric Center, el més gran sobre oncologia infantil. Volen portar totes les màquines necessàries per detectar tota mena de càncer infantil. 

Tot va començar amb els escuts solidaris. I poc a poc van aparèixer més propostes solidàries, com arrossades, concerts, caminades… Aquest cop, s’han realitzat ambientadors de cotxe, mascaretes i smartwatches amb motiu de la imminent campanya de Nadal.

Aquest any, és difícil realitzar esdeveniments solidaris a causa de les mesures sanitàries. Però, amb la realització del material esmentat anteriorment, es pot seguir contribuint amb la seva compra.

Així mateix, la Vanessa Barrera ens recorda com, tot i les limitacions per als actes, continuen lluitant per la recaptació. Els fundadors de la campanya, inspectors de Sant Celoni, Caldes de Malavella i Maçanet, mai han aturat la causa. Actualment, porten uns 400.000 € aconseguits per l’Hospital de Sant Joan de Déu amb la campanya Pels valents.

A continuació, la Vanessa Barrera ens detalla com posar-se en contacte amb la campanya per presentar-se com a voluntari, o bé per comprar els productes i contribuir en la causa.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *