Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La campanya “Palafrugell Comerç, Units amb el comerç” celebra el seu primer mes de funcionament

Escrit per a 5 d'Octubre de 2020

· Els diners encara es podran gastar durant el mes d’octubre.

La campanya “Palafrugell Comerç, Units amb el Comerç” celebra un mes de funcionament, amb la xifra de 104.000 euros bescanviats, dada que representa un volum de negoci de 153.000 euros per als establiments adherits del municipi. Els habitants empadronats a Palafrugell que van rebre els ajuts de l’Ajuntament i que encara no els han gastat, tenen temps fins al 31 d’octubre, data en que finalitza la campanya.

Silvia Beleña, cap de l’IPEP

Dels 91 comerços adherits a la campanya, 13 ja han arribat a aquest límit i, per tant, ja no poden bescanviar més ajudes, 16 establiments ja superen els 1.000 euros i 5 els 2.000 euros. A l’inici de la campanya es va establir un topall màxim de 3.800 euros per bescanviar per cada establiment i, d’aquesta manera repartir els ingressos entre tots els comerços que hi participen.

El llistat d’establiments, actualitzat diàriament, es pot consultar a l’app Palafrugell Comerç o bé a palafrugell.moneder.cat

Palafrugell Comerç. Units amb el Comerç

Sota el títolPalafrugell Comerç. Units amb el comerç”, l’Ajuntament de Palafrugell, a través de l’Institut de Promoció Econòmica (IPEP), va posar en marxa a finals d’agost una campanya per intentar minimitzar els efectes que la pandèmia de la Covid-19 ha tingut al petit comerç local. En aquest sentit, ha ofert ajuts indirectes als establiments del municipi. Així doncs, els establiments adherits a la campanya han passat a formar part del llistat de comerços on les persones empadronades a Palafrugell es poden gastar els diners que l’Ajuntament els va atorgar.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *