Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El Centre de Distribució d’Aliments va atendre 512 famílies de Palafrugell

Escrit per el 12 de Març de 2021

  • Es tracta d’una xifra rècord que no s’havia arribat ni durant la crisi del 2015.
  • Denuncien tolerància 0 davant l’actitud incívica d’alguns usuaris que fan un mal ús dels aliments que se’ls proporcionen.

Durant tot el 2020, el Centre de Distribució d’Aliments (CDA) de Palafrugell, que gestiona Càritas, va atendre 512 famílies de Palafrugell. Aquesta xifra suposa que en total es van arribar a 1.411 persones.

Des que va començar la pandèmia ens hem posat en contacte en diverses ocasions amb Marissa Grassot, responsable de Càritas Palafrugell. En aquest sentit, amb els pas dels mesos, Grassot ja apuntava que cada cop eren més les famílies que acudien al CDA.

Roser Massaguer, regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Palafrugell apunta que davant la COVID, s’han augmentat els recursos destinats al CDA i altres àmbits relacionats amb l‘àrea de Benestar Social.

Denuncien l’incivisme d’alguns usuaris del CDA

D’altra banda, l’Ajuntament de Palafrugell vol denunciar el mal ús del servei i l’incivisme que s’han vist últimament, per part de determinades persones, malgrat ha estat de manera aïllada. Massaguer, lamenta que aquests fets malmetin la imatge de la tasca que es fa des del CDA.

Això no pot fer oblidar la cobertura bàsica en aliments que arriba a les famílies amb dificultats econòmiques greus, gràcies a la tasca d’un grup de persones desinteressades i solidàries. Així, la regidora de Benestar Social ha volgut posar en valor la feina que fan des de Càritas i els voluntaris.

Amb tot, durant tot el 2020 el Centre de Distribució d’Aliments va ajudar a 512 famílies de Palafrugell.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).