Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Biblioteca programa un Club de lectura en femení, una tertúlia literària i activitats de Sant Jordi

Escrit per a 17 d'Abril de 2023

  • Les inscripcions s’han de fer trucant al 972 30 48 09.

La Biblioteca de Palafrugell programa un Club de lectura en femení, una tertúlia literària sobre viatges i activitats emmarcades en la celebració de la diada de Sant Jordi.

Dilluns, 17 d’abril a les 18 hores es farà el Club de lectura en femení per comentar Dilluns ens estimaran de Najat El Hachmi. Explica la història d’una jove que vol ser lliure i feliç, però les seves circumstàncies no ho permeten. Intentarà sortir d’un entorn opressiu, tot i el seu preu.

Dimarts, 18 d’abril a les 16.30 hores es farà una tertúlia literària relacionada amb la literatura viatgera. Es comentaran obres sobre famílies o parelles viatgeres rellevants.

Dimecres, 19 d’abril a les 17.30 hores es farà el taller infantil Un Sant Jordi de paper amb Vidal Font Paper. S’explicarà la llegenda de Sant Jordi i es faran alguns dels protagonistes amb origami. Es dirigeix a infants entre 5 i 12 anys.

Dijous, 20 d’abril a les 18 hores es farà Llegendes d’aquí i d’allà. S’explicaran llegendes, cançons i jocs de diferents orígens per celebrar el Sant Jordi. Anirà a càrrec d’antics alumnes de català.

Per assistir a les activitats, cal inscriure’s prèviament trucant al telèfon 972 30 48 09.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *