Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Biblioteca programa la presentació de “Terres mortes” i “Muts i a l’aula”

Escrit per a 23 de Maig de 2023

  • Les inscripcions s’han de fer trucant al 972 30 48 09.

La Biblioteca de Palafrugell programa la presentació de Terres mortes de Núria Bendicho i del llibre Muts i a l’aula per reflexionar sobre els canvis educatius i l’educació en l’actualitat.

Dijous, 25 de maig a les 18 hores s’organitza una nova edició del Club de lectura. L’autora Núria Bendicho comentarà Terres mortes, una història gòtica que interroga sobre la naturalesa humana i un món sòrdid que és difícil sortir-ne sense ràbia i compassió. En parla el director de la Biblioteca, Joan Soler.

Divendres, 26 de maig a les 18 hores es presentarà el llibre Muts i a l’aula de l’escriptora i docent Mireia Areny amb la introducció de Josep Maria Soler, president de la Fundació Pallach. Es tracta d’una novel·la ambientada en un centre de secundària que pretén reflexionar sobre les dinàmiques de treball i funcionament dels instituts. D’una forma divertida, s’explica el dia a dia de les aules i reflexiona sobre com ha canviat l’educació i cap on va.

Les activitats se sumen al comentari de l’obra Els temps i els Conway amb l’actor Ferran Vilajosana el passat dilluns, en una edició del club de lectura de teatre.

Per assistir a les activitats, cal inscriure’s prèviament trucant al telèfon 972 30 48 09.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *