Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La biblioteca organitza tallers de llengua i tecnologia i el comentari de l’obra d’Irene Polo

Escrit per el 13 de Febrer de 2023

  • En tots els casos, cal inscriure’s prèviament a la Biblioteca.

La Biblioteca de Palafrugell organitza el comentari de les obres de la periodista catalana Irene Polo i Roig durant els anys 30. També, tallers sobre la llengua catalana, conversa en francès i tecnologia.

El dijous, 16 de febrer a les 18 hores es comentarà l’obra La fascinació del periodisme d’Irene Polo. Consisteix en les cròniques de l’autora entre els anys 1930 i 1936. Els seus articles són testimonis de l’època perquè reflecteixen els canvis de la societat, en la moda, la denúncia social o reflexions sobre la censura, entre altres. L’edició del Club les Imprescindibles de la Literatura Catalana anirà a càrrec de les historiadores Glòria Santa-Maria i Pilar Tur. Ho explica el director de la biblioteca, Joan Soler.

El divendres, 17 de febrer a les 18 hores tindrà lloc un taller de llengua. El conduiran els dinamitzadors lingüístics Jessica Neuquelman i David Vila. Llenguaferits, assertius amb el català és una activitat sobre la preservació de les llengües.

Per altra banda, també s’organitzen altres tallers. El dimarts a les 16.30 hores s’impartirà una classe sobre WhatsApp i Telegram. Es coneixeran les semblances i diferències de les dues xarxes socials, a part de conèixer com crear xats i grups, enviar i rebre arxius i fer trucades i videotrucades des de l’aplicació.

A més, el dimecres, 15 de febrer a les 18.30 hores, s’impartirà una nova edició de l’activitat de conversa en francès per a joves i adults. Anirà a càrrec de la professora Francesca Blázquez i té lloc cada tercer dimecres de mes d’octubre a juny.

Les activitats tenen lloc a la sala polivalent de la biblioteca. En tots els casos cal inscriure’s prèviament trucant al telèfon 972 30 48 09.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).