Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La biblioteca ofereix cursos de fotografia digital

Escrit per el 27 d'Octubre de 2022

  • S’aprendrà què és la fotografia digital, com fer retocs amb el GIMP o com funcionen els àlbums digitals, entre altres.
  • Les places són limitades.

La Biblioteca de Palafrugell oferirà tres cursos de fotografia per a joves i adults. S’impartiran a la sala polivalent i tindran lloc els dies 8, 15 i 22 de novembre, tal com explica Joan Soler, director de la Biblioteca.

El primer curs serà el de la iniciació a la fotografia digital que començarà el dimarts 8 de novembre a les 16.30 hores. Durant tres hores s’ensenyarà com és la fotografia digital i com editar-les amb el GIMP.

El següent dimarts, 15 de novembre a les 16.30 hores, s’aprofundirà sobre què és un àlbum digital creant-ne un. S’aprendrà el funcionament de l’eina Google Fotos i s’afegiran imatges, textos i altres elements per fer edicions fotogràfiques.

Per acabar, el dimarts 22 de novembre, s’aprendrà a corregir les imatges amb el programari lliure de retoc de fotografia, Gimp. Es modificaran les instantànies i s’utilitzaran els filtres que ofereix.

Tots aquests tallers requereixen la inscripció prèvia, que es pot fer trucant al 972 30 48 09 o anant a la biblioteca perquè les places són limitades.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).