Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Biblioteca de Palafrugell tanca el curs 2022-2023 amb “Bon dia, tristesa” i l’últim llibre de Mateu Ciurana

Escrit per el 13 de Juny de 2023

  • Les inscripcions s’han de fer trucant al 972 30 48 09.

La biblioteca de Palafrugell tancarà el curs 2022-2023 aquesta setmana, abans de començar la temporada d’estiu. Programa una hora del conte infantil, el comentari del llibre Bon dia, tristesa de Françoise Sagan i la presentació del llibre sobre Ava Gardner de Mateu Ciurana, amb la introducció de Lluís Molinas.

El dimarts, 13 de juny a les 16.30 hores es farà la cloenda del Club de lectura literària, a càrrec de Dolors Gubau. En parla el director de la biblioteca, Joan Soler.

El dimecres, 14 de juny a les 17.30 hores es farà l’Hora del Conte per a infants a partir dels 4 anys. S’explicarà Raïm i Formatge, a càrrec de Laura Asensio.

El dijous, 15 de juny a les 18 hores es farà el Club de lectura narrativa per comentar Bon dia, tristesa de la francesa Françoise Sagan.

El divendres, 16 de juny a les 18 hores es presentarà el llibre Ava al Paradís. Els tres dies que Ava Gardner va desaparèixer del rodatge de Tossa de Mar. Hi haurà l’autor, Mateu Ciurana, amb la introducció de Lluís Molinas.

La tercera novel·la de Ciurana barreja realitat i ficció per conèixer més l’actriu Ava Gardner. L’any 1951 va visitar Tossa de Mar per rodar la pel·lícula Pandora i l’holandès errant i allà va mantenir una relació amb Mario Cabré, un actor i torero. Llavors, ella tenia una relació amb Frank Sinatra als Estats Units, el qual va visitar Tossa per conèixer si els rumors eren certs o no.

Per altra banda, dilluns, 12 de juny es va fer l’última edició de la temporada de l’Hora de l’anglès i del club de lectura Llegir el teatre.

Per assistir a les activitats, cal inscriure’s prèviament trucant al telèfon 972 30 48 09.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).