Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Els llibres de la noruega Erika Fatland i “La vida i la mort d’en Jordi Fraginals” a les activitats de la biblioteca

Escrit per el 6 de Juny de 2023

  • Les inscripcions s’han de fer trucant al 972 30 48 09.

Aquesta setmana a la Biblioteca de Palafrugell es comentarà l’obra La vida i la mort d’en Jordi Fraginals i es presentaran els dos llibres de l’escriptora noruega Erika Fatland, que relata diferents indrets sobre el punt de vista de les persones autòctones.

El dijous, 8 de juny a les 18 hores es comentarà l’obra La vida i la mort d’en Jordi Fraginals de Josep Pous i Pagès. El club de lectura anirà a càrrec de Margarita Casacuberta, historiadora i investigadora de la Universitat de Girona. Ho explica Joan Soler, director de la Biblioteca de Palafrugell.

Divendres, 9 de juny a les 18 hores es presentaran els llibres La frontera i Himalaya d’Erika Fatland. La presentació anirà a càrrec de la traductora Carme Freixanet i l’editor de l’Editorial Tusquets, Josep Maria Ventosa.

Erika Fatland és una escriptora, antropòloga i periodista noruega. En els seus llibres, relata diferents llocs del món a partir del punt de vista i el contacte amb les persones autòctones. Parla dels indrets i històries personals sobre les tradicions i la política.

El dilluns, 12 de juny a les 18 hores es comentarà l’obra Mal de coraçon de Victòria Szupenberg. Serà l’última edició del Club de Lectura de Teatre abans de l’estiu.

També, el dilluns a les 15.30 hores es farà un taller de conversa de l’Hora de l’anglès amb la professora Cristina Fusté. Per assistir a les activitats, cal inscriure’s prèviament trucant al telèfon 972 30 48 09.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).