Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Biblioteca de Palafrugell programa presentacions i un club de lectura

Escrit per el 22 de Novembre de 2022

  • Una de les activitats estarà organitzada per l’Escola de Música amb la col·laboració de la biblioteca.

La Biblioteca de Palafrugell ha programat nombroses activitats per aquesta setmana. Aquest dimarts, 22 de novembre a les 16.30 hores tindrà lloc el taller TIC sobre edició de fotografia digital. Les places són limitades.

El dijous, 24 de novembre a les 18 hores es farà el comentari de l’obra La vida al davant de Romain Gary. Serà a la sala polivalent de la biblioteca. Ho explica Joan Soler, director de la biblioteca.

I l’endemà, el 25 de novembre a les 18 hores, es farà la presentació del llibre ¡Si yo te contara! Sobre cómo comunicar en ciencia y otras hierbas amb l’autor Emili Montserrat, catedràtic de Medicina a la Universitat de Barcelona.

Per altra banda, aquest dimarts, 22 de novembre, a les 18.30 hores es farà la presentació de La música com a experiència humana de Marc Serra i Griera. L’activitat està organitzada per l’Escola de Música de Palafrugell i amb la col·laboració de la biblioteca. Tindrà lloc a l’Auditori de l’Energia.

Recordem que les inscripcions per poder assistir a les activitats s’ha de fer a la biblioteca o trucant al 972 30 48 09.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).