Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Biblioteca de Palafrugell programa l’Hora del Conte i un taller d’intercanvi de plantes

Escrit per a 8 de Maig de 2023

  • Les inscripcions s’han de fer trucant al 972 30 48 09.

La Biblioteca de Palafrugell programa una nova edició de l’Hora de l’anglès, una hora del conte infantil i la primera edició d’un taller d’intercanvi de plantes al pati de la biblioteca.

Les activitats comencen dilluns, 8 de maig a les 15.30 hores amb l’hora de l’anglès impartit per la professora Cristina Fusté. Es tracta d’una activitat de conversa per a joves i adults el primer dilluns de cada mes.

El dimecres a les 17.30 hores es programa l’Hora del Conte per a infants a partir dels 3 anys. L’activitat Contes que acaronen emocions anirà a càrrec d’Alma i la mar de contes per ajudar a transformar les dificultats de l’aprenentatge. En parla Joan Soler, director de la Biblioteca.

El dissabte, 13 de maig a partir de les 10 del matí es farà la primera Fira d’intercanvi de plantes a la biblioteca. Es podran intercanviar esqueixos, llavors o plantes i per fer-ho, cal inscriure’s prèviament a la Biblioteca. A més, a les 12 del migdia Laura de Cabrera farà un taller de jardineria sostenible d’empelts i esqueixos. Durant el matí, els sketchers de la Biblioteca dibuixaran l’intercanvi de plantes.

Per assistir a les activitats, cal inscriure’s prèviament trucant al telèfon 972 30 48 09.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *