Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La biblioteca de Palafrugell inicia l’activitat d’aquest 2023

Escrit per el 9 de Gener de 2023

  • Les activitats inclouen una activitat de conversa, una tertúlia literària, L’hora del napbuf i una presentació amb taula rodona.

La Biblioteca de Palafrugell programa nombroses activitats aquesta setmana per iniciar la programació de l’any 2023. Aquestes començaran amb l’activitat de conversa en anglès, el dilluns a les 15.30 hores. Estarà impartit per la professora Cristina Fusté i va dirigit a joves i adults. Té lloc d’octubre a juny.

El dimarts, 10 de gener a les 16.30 hores, tindrà lloc una tertúlia literària de literatura epistolar a la sala polivalent de la Biblioteca. Es comentaran obres com Pamela de Samuel Richardson o Ser amigo mio es funesto de Joseph Roth, entre altres. Anirà a càrrec de Dolors Gubau. Ho explica el director de la biblioteca, Joan Soler.

Els esdeveniments continuaran el dimecres amb L’hora del napbuf, dirigit a infants de 0 a 3 anys. Aquesta setmana tindrà lloc l’activitat Aquest drac és un Cata… Crac, a càrrec de Laura Asensio. Serà a la sala polivalent de la Biblioteca a les 17.30 hores.

I, per acabar, divendres, 13 de gener a les 18 hores tindrà lloc la presentació i taula rodona d’En què pensen els robots? Un diàleg sobre els reptes ètics en l’era digital. Anirà a càrrec dels autors Pau Valls Murtra, professor de Bioètica (Universitat de Vic) i Júlia Martín, doctora en Bioètica (Universitat de Barcelona).

En tots els casos, cal inscriure’s prèviament a la Biblioteca o trucant al telèfon 972 30 48 09.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).