Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Biblioteca de Palafrugell assisteix en congressos per explicar com utilitza les xarxes socials

Escrit per a 14 de Març de 2023

  • Joan Soler explica que ho consideren inevitable per arribar a la població, especialment als menors de 35 anys.

La Biblioteca de Palafrugell s’ha convertit puntera en l’ús de les xarxes socials, entre elles TikTok. El director de l’equipament explica al Supermatí que han assistit en congressos per explicar la seva experiència com a equipament públic.

El director de la biblioteca, Joan Soler, destaca la necessitat de crear continguts a les xarxes socials per difondre les activitats. Expressa que ho consideren inevitable per arribar a la població, especialment als menors de 35 anys. Per aquest motiu, han innovat i ho han explicat en congressos, entre ells, a la Universitat de Barcelona.

També, explica que cal tenir una pàgina web actualitzada amb la programació. En el seu cas, organitzen activitats culturals gairebé diàries. Consideren la Biblioteca com un espai per a apropar la cultura, la lectura i els coneixements.

A part de les tasques pròpies d’una biblioteca i les activitats culturals, es disposa del projecte Arteca nascut fa uns 15 anys per a promoure l’art i els artistes locals. Habitualment, Lluís Bruguera fa sortides per dibuixar indrets de Palafrugell.

Per altra banda, el mes de setembre van estrenar el podcast radiofònic Ales a Ràdio Palafrugell. A més, es fan activitats de conversa en anglès o francès o iniciatives infantils que inclouen l’hora del conte, tallers de papiroflèxia o robòtica.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *