Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Biblioteca comença l’estiu amb el Fem pati 2023

Escrit per el 27 de Juny de 2023

  • Fem pati 2023 inclourà propostes culturals variades, entre elles, musicals, literàries i familiars a la fresca durant l’estiu.
  • Un any més, Ràdio Palafrugell emetrà les xerrades que organitzi la biblioteca.

La Biblioteca de Palafrugell recupera la programació d’estiu a la fresca, Fem pati, a partir del 6 de juliol. Es programaran activitats musicals, literàries i familiars els mesos de juliol, agost i part de setembre. Un any més, Ràdio Palafrugell emetrà les xerrades que s’organitzin.

La primera activitat serà la proposta musical de Toni Subirana. El 6 de juliol a les 19 hores portarà 100 anys de poemari de Josep Maria de Sagarra. Cançons de rem i vela. També, s’inaugurarà una exposició de l’Espai Arteca amb les il·lustracions de l’artista Pedro Osuna l’endemà. Es podrà veure fins al 2 de setembre.

Aquest any les activitats s’estructuraran en grans blocs. Un d’ells serà la col·laboració amb la Fundació Ernest Morató per difondre l’havanera. Es faran quatre activitats. També, duets literaris per promoure els escriptors del país i activitats de memòria local amb les converses de barraca amb tertúlies sobre el Museu del Suro o el disseny.

A més, es prepararan propostes familiars de jocs i hores del conte que es programaran durant els dos mesos. Per exemple, la de Ludus Mundi el 12 de juliol a les 18 hores per als infants a partir dels 3 anys. En parla el director de la biblioteca, Joan Soler.

La biblioteca també organitzarà activitats durant la Festa Major amb la presentació de la biografia de Tom Sharpe, que ha escrit l’escriptor Miquel Martín amb la col·laboració de la doctora Montserrat Verdaguer.

O propostes relacionades amb la gastronomia del xef Quim Casellas.

També, algunes iniciatives es traslladaran a Calella de Palafrugell, com el Club de lectura del llibre Aurora de l’escriptor Marc Artigau. Serà el 31 d’agost amb la introducció de l’activista cultural Guillem Terribas. S’organitzarà amb la col·laboració de l’Associació de Veïns i Amics de Calella.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).