Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La bandera blava torna a onejar a les platges de Palafrugell

Escrit per el 15 de Juny de 2020

  • Un any més, Tamariu, Llafranc i el Canadell són les platges certificades.

Un any més, les platges de Tamariu, Llafranc i el Canadell a Calella de Palafrugell tornen a estar certificades amb el distintiu de bandera blava. Aquest reconeixement internacional certifica la seva qualitat, tenint en compte la gestió ambiental, la seguretat, les instal·lacions, la informació i la prestació òptima de serveis.

Es mantenen les 14 banderes blaves al Baix Empordà

En concret, al Baix Empordà, es mantenen les mateixes dels darrers anys, 14 banderes blaves. Així, se sumen a les tres platges palafrugellenques Cala Montgó a Torroella de Montgrí; La Fosca a Palamós; Es Monestrí, Torre Valentina, Cala Cristos i la Platja de Sant Antoni a Calonge; Cala Rovira, Sa Conca i la platja gran de Platja d’Aro; i Sant Pol i la Platja de Sant Feliu de Guíxols.

Aquestes afegides a les de Llançà, Port de la Selva, Castelló d’Empúries,Tossa de Mar, Lloret de Mar i Blanes, fan un total de 27 banderes a la Costa Brava.

El jurat internacional ha distingit 95 platges catalanes, 2 menys que l’any passat. 27 a la demarcació de Girona, també 27 a Barcelona i 41 a Tarragona.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).