Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’1 de juliol comença el servei d’autobús ràpid entre Palafrugell, Calella i Llafranc

Escrit per el 21 de Juny de 2024

  • Funcionarà els mesos de juliol i agost entre dos quarts de vuit del matí fins a un quart de dotze de la nit.

L’1 de juliol començarà el servei de bus ràpid entre Palafrugell, Calella i Llafranc. Funcionarà de les 7.30 i les 23.15 hores amb una freqüència de mitja hora. El regidor de Comerç, Mercat diari i indústria, Sergi Luis Cruz, espera que la mobilitat sigui més còmode per a la població aquest estiu.

A Palafrugell hi haurà dues parades, una al carrer de Barris i Buixó davant dels Ametllers i una altra a la plaça d’Europa. Després, l’autobús anirà directament a la plaça del Doctor Trueta de Llafranc.

El servei s’anomenarà Bus 30′ i és una prova pilot per veure l’ús de la ciutadania. El preu del bitllet senzill serà de dos euros, però es faran abonaments de deu euros per deu viatges.

Els bitllets senzills es podran comprar a l’autobús o a l’estació de Palafrugell. En canvi, els abonaments a l’estació, a les oficines de turisme i en línia.

D’aquesta manera, l’Ajuntament espera descongestionar el trànsit els mesos de juliol i agost, que se sumarà al servei regular d’autobusos.

El Bus 30 funcionarà de l’1 de juliol al 31 d’agost.

Horaris del servei Bus 30′

Canvi de recorregut del Julivia Bus

Per altra banda, s’ha adaptat el recorregut del Julivia Bus per facilitar el moviment de viatgers que van a Tamariu, ja que no tindran un servei d’autobús ràpid.

Els bitllets del Julivia Bus permeten pujar i baixar tantes vegades com es vulgui en un dia. Funcionarà del 12 de juliol al 22 de setembre.

Etiquetes

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).