Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Junts per Palafrugell reclama donar més suport a la cultura local i de petit format

Escrit per el 12 d'Abril de 2023

  • També, habilitar més espais per a les entitats culturals de Palafrugell.

Junts per Palafrugell reclama donar més suport a la cultura creativa, local i de petit format. També, habilitar més espais per a les entitats culturals de Palafrugell.

En un acte a Can Genís, es va afegir que cal donar més suport a les iniciatives juvenils, als festivals i potenciar l’educació en l’àmbit cultural, com l’Aula de Teatre i similars.

Es va afegir que l’Ajuntament ha de defensar la tradició popular com les Festes de Primavera, la Festa Major i les celebracions de cada barri, entre altres. A part de coordinar millor l’agenda d’activitats culturals dels àmbits públic i privat.

Hi van assistir entitats i associacions culturals i professionals del sector que van aportar els seus punts de vista sobre les necessitats culturals. En parla el candidat de Junts per Palafrugell, David Martín.


Opinions dels lectors
  1. Sara Vidosa Planas el 16 d'Abril de 2023 a les 17:54

    Penso que això està molt bé, però hi ha temes més importants, com la manca de personal i sous ridículs en els que estem treballant a la Residència Palafrugell gent gran. Gràcies per deixar expresar el nostre problema

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).