Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Junts per Palafrugell aposta per tornar a la carretera vella d’abans de l’estiu i analitzar altres actuacions

Escrit per a 7 d'Octubre de 2022

  • El candidat de Junts per Palafrugell a les eleccions municipals, David Martín, es reuneix amb veïns de Prat Xirlo per expressar-los el seu rebuig a la nova circulació del vial
  • Creu que cal estudiar “actuacions per millorar la circulació i la seguretat des del consens”

El candidat de Junts per Palafrugell, David Martín, aposta per eliminar els canvis de circulació a la carretera vella i posteriorment estudiar “actuacions per millorar la circulació i la seguretat des del consens”. Així ho va expressar en una trobada amb veïns del barri de Prat Xirlo. En declaracions a Ràdio Palafrugell, Martín diu que “la utilitat de la carretera ha quedat minvada”

L’alcaldable creu que “cal estudiar mesures que mantinguin la utilitat, com limitacions de velocitat, reductors de velocitat, il·luminació o millores als accessos”.

També es mostra crític amb el fet que la pedalada de 400 alumnes de les escoles del municipi es fes per la carretera vella “és una decisió política, oportunista i no ajuda al consens i entesa amb els afectats”.

També critica “la sanció imposada a un dels veïns que va participar en un acte reivindicatiu durant la Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell del passat 2 de juliol”.

Per acabar, critica “el mal estat dels carrers i voreres, la falta de manteniment dels equipaments municipals, problemes amb les escombraries, falta de seguretat, problemes de mobilitat, etc”.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *