Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Junqueras presenta els candidats d’ERC Palafrugell: “No ens hem de rendir a la queixa constant”

Escrit per el 25 d'Octubre de 2022

Doble presentació d’Oriol Junqueras a Palafrugell aquest dilluns al vespre. El president d’Esquerra Republicana va presentar públicament els candidats d’ERC a Palafrugell a les eleccions municipals, Mònica Alcalà i Marc Casanovas. I en un altre acte, va donar a conèixer la seva candidatura amb Marta Rovira a la presidència del partit en un esdeveniment per a militants de les comarques de Girona i la Catalunya Nord.

Tots dos esdeveniments van tenir lloc al Teatre Municipal de Palafrugell aquest dilluns al vespre. L’únic obert a la premsa va ser el que va tenir lloc a la Sala d’Actes, on Mònica Alcalà i Marc Casanovas van donar les claus de la seva candidatura d’ERC Palafrugell. Alcalà va relatar que amb la seva llista volen “obrir un nou cicle”.

I Casanovas va explicar que volen representar el “Palafrugell en positiu”.

Oriol Junqueras, de la seva banda, va fer un repàs de les expectatives d’Esquerra a les eleccions ar-factory municipals i va animar el públic, majoritàriament membres del partit, a “ser el lloc on es trobi molta gent diferent”. A més, assegura que “no ens hem de rendir a la queixa constant”.

A preguntes de Ràdio Palafrugell, també va entrar al debat sobre la política fiscal de l’Ajuntament de Palafrugell, assegurant que “l’equilibri entre els burberry 1658 fashion belts impostos i les accions que pot dur a terme un ajuntament és molt fràgil”.

Va ser un acte amb la participació de mebres destacats d’Esquerra a la política hironina com la delegada del govern a la demarcació, Laia Canyigueral, eol vicepresident de la diputació, Pau Preses, l’exconsellera Dolors Bassa, la diputada Montse Bassa, o els alcaldes Lluís Puig o Carles Pi Renart.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).