Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Juli Fernández repetirà de candidat del PSC a Palafrugell

Escrit per a 30 de maig de 2022

  • El portaveu de Palafrugell en Comú, Alfons Rius, també ha anunciat que ell serà l’alcaldable del seu partit a les eleccions municipals
  • Tots dos van fer l’anunci a Ràdio Palafrugell minuts abans del ple que va escollir Joan Vigas com a alcalde durant l’últim any de mandat

L’exalcalde Juli Fernández serà el candidat del Partit dels Socialistes de Catalunya a les eleccions municipals de 2023 a Palafrugell. Així ho ha anunciat als micròfons de Ràdio Palafrugell. El portaveu de Catalunya en Comú, Alfons Rius, també va confirmar que ell seria el cap de llista del seu partit.

Fernández ho intentarà de nou

Fernández assegura que ell presentarà la seva candidatura al partit i que no creu “que hi hagi cap altre aspirant”, de manera que esdevindrà automàticament el cap de llista.

D’aquesta manera, esdevindrà el candidat que s’ha presentat més vegades a unes eleccions municipals a Palafrugell, “i el que més n’ha guanyat”, afegeix.

El portaveu del PSC assegura que prepara una llista nova i renovada.

Juli Fernández va néixer a Pozo Alcón (Jaén) el 1962. Va arribar a Palafrugell als 6 anys. L’any 1992 entra a formar part de l’ajuntament de Palafrugell com a regidor del PSC. Ha estat Alcalde de Palafrugell durant els mandats 2011-2015 i 2015-2017. Aquell any, però, una moció de censura impulsada per Esquerra Republicana el va fer fora.

El PSC va ser la força més votada el 2019, empatat a 7 escons amb Esquerra Republicana. Però el pacte entre ERC, SGP i JxCat va sumar majoria absoluta.

Alfons Rius, candidat dels comuns

L’actual portaveu i únic regidor de Palafrugell en Comú serà el cap de llista a les eleccions del 2023. Ell mateix feia així l’anunci als micròfons de Ràdio Palafrugell.

En el seu cas, serà la primera vegada que encapçali la llista del partit. A les eleccions del 2019, el candidat va ser Miquel Puig, que va morir l’octubre d’aquell mateix any. Va ser llavors quan Rius el va substituir.

Rius va néixer a Sabadell el 1977. És professor de Formació Secundària de Tècnic en Serveis de Restauració a l’Institut Baix Empordà. Té estudis de Tècnic Superior d’hoteleria i Tècnic Superior de gestió comercial i màrqueting d’empreses.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *