Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Juli Fernàndez elegit candidat del PSC per l’agrupació local

Escrit per a 8 de juliol de 2022

 • Serà l’alcaldable a les eleccions municipals de maig de 2023, tal i com ja va avançar Ràdio Palafrugell fa unes setmanes

L’agrupació local del PSC de Palafrugell, en la seva reunió del 4 de juliol, va aprovar la proposta de Juli Fernández de tornar a liderar el projecte del PSC a les properes eleccions municipals de 2023.

Juli Fernández va agrair la confiança de l’agrupació i manifestava la seva disposició a aportar la seva experiència professional com a economista i advocat, la seva experiència política com a diputat a Madrid i al Parlament de Catalunya i sis anys d’alcalde de Palafrugell. Ho feia amb l’objectiu de reactivar i dinamitzar Palafrugell, amb una aposta clara per un Palafrugell més obert, dinàmic, sostenible i segur.

El passat 10 de juny ja ho adelantava en una entrevista als micròfons de Ràdio Palafrugell.

Juli Fernández, en la seva intervenció, ha recordat que ha guanyat totes les eleccions municipals des de 2007 fins al 2019, però que únicament ha pogut ser alcalde sis anys, ja que la resta de formacions polítiques han prioritzat altres coses de país i no els interessos del municipi. Segons Fernàndez, “ara és l’hora de la gent, de la gestió amb rigor, de la moderació, del consens i sobretot, de propostes realistes i des del coneixement per reactivar Palafrugell”.

Reptes per Palafrugell

Juli Fernández ha manifestat el seu compromís de liderar un gran acord amb la gent de Palafrugell, per donar resposta als diferents reptes que té la ciutat:

 • Reactivació de l’economia per generar riquesa i ocupació.
 • Millora del serveis municipals, com neteja i atenció a la ciutadania.
 • Més policia local per garantir un millor servei a platges i recuperar la policia de proximitat i de barri.
 • Una aposta per la sostenibilitat en tots els seus àmbits, i això implica definir un model de ciutat més respectuosa amb el seu entorn.
 • Un pla específic d’atenció a la gent gran, amb més i millors serveis.
 • Polítiques d’habitatge públic i oportunitats per joves.
 • Fer del territori, paisatge, cultura, esport i gastronomia els elements estratègics de progrés econòmic i social.
 • Creació d’una escola de segones oportunitats per donar resposta a joves i aturats i oficis tradicionals.

Aquestes són algunes de les propostes que va fer el candidat a les eleccions municipals.

Juli Fernàndez va finalitzar la seva intervenció amb el compromís de dedicar totes les forces i la seva experiència al servei de Palafrugell, per recuperar el seu lideratge i el prestigi que en el últims anys ha perdut per una pèssima gestió del grups d’ERC, JXC i Gent del Poble.

En moments d’incertesa econòmica calen governs sòlids, rigorosos i amb experiència per donar seguretat a la ciutadania, ha afirmat Juli Fernàndez.


Opinions dels lectors
 1. Carlos Ruiz Fernández   On   8 de juliol de 2022 at 9:54

  Es curiós que li van fer l’entrevista a RP com a futur candidat, s’ha avançat als companys de partit 👻👻👻

 2. Marta   On   8 de juliol de 2022 at 12:12

  Es una llastima que embolicant-se amb l’estelada es guanyin eleccions independentment de que no es tingui ni idea de com gestionar les necessitats del poble. Independentment del sentiment independentista, que es pot tenir o no, a les municipals el vot hauria de ser útil pel poble i des de que l’independentisme dona vots gratuits a persones incapaces, el poble va com va. Comença a fer vergonya dir que ets de Palafrugell.

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *