Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Judit Parals: “Si el Carroussel es fa el 19 de maig, els carrossaires no hi participarem”

Escrit per el 17 d'Agost de 2023

L’Associació de Colles de Festes de Primavera avisa que es plantegen no participar al Carroussel Costa Brava si finalment es decideix fer-lo el 19 de maig. Així ho ha alertat la presidenta de la junta de l’entitat, en ple procés participatiu per tal que la ciutadania esculli entre la seva celebració durant la Segona Pasqua o el primer diumenge de juny.

Els carrossaires aposten per deixar-lo fixat al juny, i consideren que la decisió els correspon només a ells. Per això, la presidenta de la Junta, Judit Parals, critica que l’Ajuntament hagi posat en marxa un procés participatiu amb una opció que ells descarten de totes totes. Rebutja totalment que el Carroussel el 2024 es faci el 19 de maig.

Entre els motius que addueixen, hi ha el fet de disposar de més temps per la construcció de les carrosses, repartir més equitativament els esdeveniments i que no se solapin, que hi hagi una data fixa, i facilitar la campanya de difusió.

També critiquen que “no és fàcil” votar telemàticament.


Opinions dels lectors
  • Ruben el 17 d'Agost de 2023 a les 23:23

   Prova de inteoduir el dni sense la lletra o amb lletra, les dues
   opcions imma. A mi amb la lletra no em deixava, i molts altres els hi agafaba AMB.

 1. Glòria el 17 d'Agost de 2023 a les 23:43

  Que un col·lectiu és vulgui apropiar d’una festa que té més anys que molts d’ells, que molta gent la sentim nostre, del poble, sense voler escoltar el que digui la majoria de la gent… Diu força del tarannà d’aquesta gent. I no sé pas com s’ho devien fer els pobres carrossaires d’abans, a mercè del calendari!

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).