Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Josep Piferrer sobre el tancament de la Llibreria Vitel·la: “No va posar-se mai en contacte amb l’Ajuntament”

Escrit per el 11 d'Octubre de 2022

  • També destaca que els problemes amb les llibreries és global i no afecta només Palafrugell.

El passat dilluns va tancar la Llibreria Vitel·la de Palafrugell. Mitjançant un fil a Twitter, entre altres qüestions, la responsable del negoci, Gemma Garcia, va afirmar que cap dels dos alcaldes que hi ha hagut al municipi des de l’any 2020 “s’havia interessat mai per la llibreria”.

Josep Piferrer, exalcalde i actual regidor de Cultura a l’Ajuntament de Palafrugell, afirma que Garcia “no es va posar mai en contacte amb el consistori”. Piferrer afegeix que sí que coneixia els problemes econòmics, però que mai els havia anunciat el tancament a l’Ajuntament.

A més, considera que el problema de “la Vitel·la no és de l’Ajuntament”.

Piferrer, també comenta que li hauria agradat fer una reunió amb Garcia, però troba difícil que l’Ajuntament hagués pogut trobar una solució a les dificultats. A més, destaca que la problemàtica de les llibreries no és només de Palafrugell, sinó general.

Per acabar, l’actual regidor de cultura remarca que el consistori ha treballat molt per la cultura. Destaca que durant l’any es presenten nombrosos llibres i amb la representació de l’Ajuntament i de llibreries.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).