Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Josep Pascual preveu temperatures i vents suaus de la mà de Sant Martí

Escrit per a 9 de Novembre de 2020

  • L’anticicló comportarà alguns núvols suaus i vent de gregal.
  • Durant la calma de les nits, les temperatures refrescaran amb humitat, que faran les primeres hores més fredes.
  • A partir de dijous i divendres, veurem més núvols.

Nerea Cabello/Ràdio Palafrugell

Un cop més, per iniciar la setmana comptem amb les aportacions de Josep Pascual, de l’Observatori de l’Estartit, per comentar el temps d’aquest darrer cap de setmana. Així mateix, també ens avança la previsió meteorològica de la setmana que engloba del 9 al 16 de novembre.

En primer lloc, les previsions anteriors van estar encertades: al llarg del dissabte, va ploure algun ruixat. I ahir diumenge, va contrastar amb els dies de la passada setmana: assolellat i vent tranquil.

Com ja s’esperava, aquest cap de setmana s’ha acostat l’anticicló. Hem deixat endarrere les depressions protagonistes en tota la península la setmana anterior.

Aquest matí, hem despertat amb el sol entrant per la finestra. Tal com ens indica Josep Pascual, el proper dimecres és Sant Martí, i segons la tradició es viu un breu estiuet. L’anticicló comportarà alguns núvols suaus i vent de gregal. Durant la calma de les nits, les temperatures refrescaran amb humitat, que faran les primeres hores més fredes. Però durant el dia el sol les farà desaparèixer. 

Finalment, a partir de dijous i divendres, veurem més núvols. Convé ressaltar que no s’esperen precipitacions, però la tardor tornarà a fer-se notar tot i la bona setmana prevista.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *