Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Jornades de portes obertes als centres escolars de Palafrugell

Escrit per el 2 de Març de 2020

  • L’Institut Nou Palafrugell farà la jornada de portes obertes el 19 de març.

Un any més per aquestes dates arriben les jornades de portes obertes als centres escolars de Palafrugell. L’objectiu és el de facilitar a les famílies tota la informació que els pugui interessar, a l’espera que el Departament d’Ensenyament Generalitat faci públics els terminis de preinscripció per al proper curs escolar. És en aquest marc on es podrà visitar i conèixer el projecte pedagògic del que serà el tercer institut de la vila, el Nou Insitut.

Així, del 9 al 22 de març és quan tindran lloc les jornades de portes obertes dels centres escolars de Palafrugell. Els centres d’educació infantil i primària son els següents: Escola Torres i Jonama, Carrilet, Barceló i Matas, Pi Verd, Vedruna i Col·legi Sant Jordi. En aquest sentit, la regidora d’Educació Mònica Alcalà recorda les dates.

Presentació del 3r institut

D’altra banda, pel que fa referència als centres d’educació secundària, seran els següents: Institut Baix Empordà, Frederic Martí i Carreras, Centre Prats de la Carrera, Col·legi Sant Jordi i el Nou Institut que iniciarà la seva proposta pedagògica a partir del curs vinent. Així, el 19 de març serà l’ocasió per conèixer aquest nou centre de secundària del municipi.

Mònica Alcalà recorda que aquest tipus de jornades són molt útils per conèixer l’oferta pedagògica del municipi, així com els serveis de cada centre. A més, respecte el Nou Institut s’està treballant per poder presentar l’equip directiu que l’integrarà.

Cal recordar que Palafrugell és zona única. Així doncs, les famílies poden triar l’escola o institut que més els hi agradi. Per això, es fan propostes molt diverses. Durant les jornades, s’hi fan xerrades, projecció de vídeos, visites, etc.. La informació i els horaris sobre les portes obertes de cada centre es pot consultar al web de l’Àrea d’Educació de Palafrugell


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).