Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Jornada participativa respecte a la Modificació de l’Ordenança de Via Pública

Escrit per el 14 de Febrer de 2022

  • La pandèmia va obligar a suspendre les dues primeres jornades. Per tal de no allargar el procés, finalment es concentrarà tot en una única jornada.

Aquest divendres dia 18 de febrer tindrà lloc la jornada participativa en la que es parlarà de la Modificació de l’Ordenança de Via Pública. Aquest procés participatiu s’havia d’iniciar el passat 17 de desembre hi havia de tenir tres jornades més durant els mesos de gener i febrer. La pandèmia, però, va fer posposar les dues primeres jornades i s’ha decidit fer una única sessió amb tots els agents implicats.

Diana Lledó, cap de Qualitat Urbana de l’Ajuntament de Palafrugell actualitza en quin punt es troba el procés participatiu al voltant de la Modificació de l’Ordenança de Via Pública. Així, primer de tot, recorda que el primer plantejament de l’equip de govern era fer-ho a través de quatre àmbits, en quatre jornades.

Finalment, per no dilatar més el procés, Lledó explica que es concentraran els quatre àmbits en una única jornada. En aquest sentit, aquesta tindrà lloc el proper divendres 18 de febrer al Centre Fraternal de Palafrugell a les 11h.

La voluntat és que hi hagi aspectes que ja siguin visibles aquesta temporada

Amb tot, la cap de Qualitat Urbana recorda que durant el darrer any han estat en contacte amb diversos àmbits i sectors. Un procés intern que ha servit per elaborar la proposta “definitiva”. Així, aquesta jornada participativa serà la darrera ocasió en la que els afectats hi podran dir la seva. Les aportacions que es creguin convenient s’incorporaran en el text definitiu que esperen implantar aquesta mateixa temporada turística.

Per tant, més enllà que els processos administratius tenen els seus propis tempos, hi ha algunes característiques de l’ordenança que entraran en vigor el mateix dia de la seva aprovació definitiva, com apunta Diana Lledó.

La jornada participativa servirà per abordar tots els aspectes d’interès vinculats als temes pertinents sobre via pública i hi podran participar tant establiments, com privats o particulars que hi siguin presents per dir la seva. Tots els interessats en participar-hi s’han d’inscriure a la plataforma Palafrugell Decidim.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).