Jornada del ‘Peix a l’escola’ per donar valor al sector pesquer de la comarca
Escrit per Ràdio Palafrugell el 1 d'Octubre de 2021
- Durant la sessió també s’ha parlat del projecte “Temps de migdia educatiu” al Baix Empordà.
Aquest dijous ha tingut lloc la jornada de treball del projecte El Peix a l’escola. Un projecte que té com un dels principals objectius el de donar valor al sector pesquer de tota la comarca. La jornada s’ha desenvolupat a l’Espai del Peix, a Palamós.
En aquesta sessió ha donat la benvinguda el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palamós, Emili Colls. El projecte l’ha introduit el conseller de Promoció Econòmica del Consell Comarcal, Xavier Dilmé.
Entrant més en matèria, Pere Estradero, president de GALP Costa Brava, ha parlat de la implicació de la corporació en el projecte. Imma Ricart, tècnica del Consell Comarcal, ha parlat del projecte anomenat Temps de migdia Educatiu
Per la seva banda, Gemma Figueras, també tècnica del Consell, ha aportat el seu gra de sorra respecte al projecte Peix a l’Escola.
Abans de la degustació que ha ofert el cuiner del restaurant Casamar de Llafranc, i ambaixador de la Xarxa Tràmec, Quim Casellas, s’ha fet una taula de treball a càrrec de Cristina Maños, de la Confraria de Palamós, i de Ma Dolors Guardia, de l’IRTA. Per últim, el president del Consell Comarcal, Joan Manel Loureiro, ha tancat l’acte.
El projecte El Peix a l’escola
Aquest és un projecte de l’àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal i finançat per GALP Costa Brava. El seu objectiu és sensibilitzar sobre el consum del peix a les escoles de la comarca tot afavorint el consum dels productes pesquers de proximitat a través dels espais de menjador escolar i les seves famílies, donant valor al sector pesquer de la comarca.