Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Jocs en família, havaneres i Tom Sharpe a la Biblioteca de Palafrugell

Escrit per el 12 de Juliol de 2023

Aquesta setmana la Biblioteca de Palafrugell ens ofereix tres activitats gratuïtes, en tres formats ben diferents.

Dimecres, dia 12 de juliol, a les 6 de la tarda, tenim una trobada familiar adreçada a nens i nenes a partir de 3 anys, a càrrec de Ludus Mundi. Així ens ho comenta al matinal de Ràdio Palafrugell el director de la Biblioteca, Joan Solé.

Recordem que per totes les activitats és millor fer inscripció a la biblioteca: Tel. 972 304 809 o biblioteca@palafrugell.cat

Dijous, presentació del grup d’havaneres Xicranda

Xicranda és un duet d’havaneres i cançó popular format per Guillem Payaró i Martí Santacana. Aquests dos joves es coneixen a Barcelona l’any 2012 al Conservatori Superior de Música del Liceu, lloc on descobreixen la passió que comparteixen pel cant català tradicional.

Aquesta és una activitat que començarà a les 7 de la tarda, organitzada conjuntament amb la Fundació Ernest Morató. La introducció anirà a càrrec d’Enric Frigola, president de la Fundació. Posteriorment, es farà la projecció de l’audiovisual: L’havanera als Casals Catalans d’Amèrica

Biografia de Tom Sharpe

Per la seva banda, divendres a les 7 de la tarda, es presenta el llibre “Fragments d’Inexistència. Una Biografia de Tom Sharpe“, amb Miquel Martín i Montserrat Verdaguer.
L’editorial Anagrama ha publicat la biografia de Tom Sharpe que ha escrit Martín amb la col·laboració de la Dra. Verdaguer. L’obra està basada en l’abundant llegat documental que va deixar l’escriptor quan va morir i la biografia aprofundeix en la vida d’aquest geni de l’humor literari britànic del segle XX.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).