Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Joaquim Nadal presenta ‘Històries d’alcalde (Girona 1979-2002)’

Escrit per el 28 d'Agost de 2020

  • L’Hotel Garbí de Calella de Palafrugell acull una de les darreres activitats de l’estiu amb la presència també de l’exalcalde de Palafrugell, Lluís Medir que presentarà Quan tot estava per fer.

L’Associació de Veïns i Amics de Calella de Palafrugell (AVAC) organitza per tancar el mes d’agost una activitat doble. D’una banda, Joaquim Nadal presenta Històries d’alcalde (Girona 1979-2002) i, de l’altra, l’exalcalde de Palafrugell, Lluís Medir, presentarà Quan tot estava per fer. Els dos exbatlles portaran aquests reculls de fets que van viure des de les alcaldies de Girona i Palafrugell. L’acte serà a l’Hotel Alga de Calella de Palafrugell a les 19h i amb limitació d’aforament.

Per conèixer més detalls de l’obra del que va ser alcalde de Girona durant més de dues dècades, ens hem posat en contacte amb Joaquim Nadal. Resumir més de 20 anys d’alcaldia en poc més de 200 pàgines no va ser una tasca complicada. No obstant això, el polític gironí afirma que han quedat moltes històries i anècdotes per explicar.

L’encàrrec d’aquesta publicació va ser directament d’Àngel Madrià, director de l’editorial Gavarres. Joaquim Nadal apunta que escollir apostar pel format d’històries més que no pas fer ús del seu dietari. Així, la publicació és un resum de tots els aspectes que hi ha dins de la política municipal.

En total es tracta de 60 històries que, però, no segueixen un ordre cronològic, sinó que va creure convenient classificar-les per aspectes temàtics.

‘Quan tot estava per fer’ de Lluís Medir

En aquesta activitat, en paral·lel, l’exalcalde de Palafrugell Lluís Medir també presentarà la publicació en la que repassa els 14 anys com a batlle de la vila. Joaquim Nadal recorda que amb Medir van compartir molts moments

Podeu recuperar, en el següent enllaç, l’entrevista de Lluís Medir en la que parla de Quan tot estava per fer.

Així, Joaquim Nadal presenta Històries d’alcalde (Girona 1979-2002) conjuntament amb Lluís Medir. Un acte organitzat per l’AVAC que per assistir-hi cal reserva prèvia trucant al 972 61 40 81.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).