Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Joan Vigas: “Ser alcalde és gratificant i a la vegada, estressant”

Escrit per el 13 d'Octubre de 2022

  • Encara no sap quins serà el projecte i l’equip del partit als pròxims comicis.

Joan Vigas, actual alcalde de Palafrugell i portaveu del partit Som Gent del Poble, destaca que a dins de l’equip de govern la seva formació té similituds ideològiques en l’àmbit nacionalista, entre la relació de Catalunya i Espanya. Malgrat això, en altres aspectes, hi ha més diferències entre les altres formacions.

Tot i les diferències, defensa que des del partit es posa més èmfasi en els resultats abans que les decisions. Per exemple, Vigas considera que hi ha serveis que podrien ser externalitzats, ja que considera que el municipi ha crescut més ràpidament que els equips de gestió.

A més, des del partit es treballa perquè les gestions municipals siguin més fàcils per a la ciutadania.

Sobre l’experiència com a alcalde, afirma que “és molt gratificant i, a la vegada, molt estressant”. Destaca que hi ha situacions que, quan no surten com un s’esperava, generen moments de frustració. Afegeix que, a diferència de l’empresa privada, hi ha més factors externs que són difícils de controlar.

Pel que fa a les pròximes eleccions, destaca que es durà a terme un programa de “gestió” i no tant “polític”, però encara no sap quins seran els punts ni tampoc qui formarà part de la candidatura.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).