Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El Jazz Club La Guitarra celebra 60+1 anys aquest cap de setmana

Escrit per el 24 d'Agost de 2023

  • Els concerts seran divendres i dissabte a partir de dos quarts d’onze de la nit. Hi actuarà Gili-Romaní Hot Jazz Cats i Txell Sust i August Tharrats Trio.

El Jazz Club La Guitarra celebrarà els 60+1 anys amb un concert d’homenatge de Gili-Romaní Hot Jazz Cats divendres. Dissabte hi actuarà Txell Sust i August Tharrats Trio.

El divendres, 25 d’agost celebraran el concert d’homenatge al Jazz Club La Guitarra per celebrar els seus 60+1 anys. Ho faran amb Gili-Romaní Hot Jazz Cats que està format per Ricard Gili a la trompeta i veu, Oriol Romaní al clarinet, Federico Mazzanti al piano, Josemi Moraleda al contrabaix i Xavi Hinojosa a la bateria. A més, hi haurà els músics convidats Dani Alonso al trombó, Albert Romaní a la guitarra, entre altres. En parla Josep Maria Garcia del Jazz Club La Guitarra.

Gili-Romaní Hot Jazz Cats

Ricard Gili i Oriol Romaní són dos dels músics més reconeguts del jazz. Han compartit concerts i jam sessions amb grups destacats com Jimmy Rena Trio, La Locomotora Negra, els New Orleans Blue Stompers o els Barcelona Swing Serenaders. Des de l’any 2007, els Gili-Romaní Hot Jazz Cats han actuat en diversos concerts i ara ofereixen una vetllada de jazz clàssic. Interpreten peces de blues o jazz que sonaven als anys vint, trenta i quaranta a Nova Orleans, Chicago i Nova York, amb temes propis.

Dissabte, 26 d’agost hi haurà l’actuació de Txell Sust i August Tharrats Trio. És una formació nascuda el 1993 i ha interpretat l’estil blues-swing. Han gravat tres discos i ara interpreten un repertori de temes propis per preparar el nou disc. Està compost per Txell Sust a la veu, August Tharrats al piano, Nono Fernández al contrabaix i Xavi Hinojosa a la bateria.

Txell Sust i August Tharrats Trio

Els concerts comencen a partir de dos quarts d’onze de la nit i ja es poden comprar les entrades en línia.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).