Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Ja són 15 les morts i 42 els infectats per coronavirus

Escrit per el 10 d'Abril de 2020

Arriben noves dades estadístiques sobre l’afectació de la COVID-19 a Palafrugell. Des del SSIBE informen que des de l’inici de la pandèmia a la residència Palafrugell Gent Gran ja són 15 les morts i 42 els infectats per coronavirus.

Avui s’ha confirmat una nova mort per coronavirus a Palafrugell. Es tracta de la 15a víctima mortal relacionada amb el virus al centre geriàtric del municipi. A més, també han elevat a 42 els pacients positius per COVID-19.

En tota la comarca el nombre de positius per coronavirus també ha crescut. Així, segons dades dels Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà avui divendres hi ha 230 casos confirmats. 26 d’aquestes persones es troben ingressades a l’Hospital de Palamós on també hi ha 21 casos pendents dels resultats. La dada positiva són les 61 altes domiciliàries que ha donat el centre hospitalari des del 13 de març.

D’altra banda, els professionals infectats, en el darrer recompte són 54 i 17 resten aïllats a l’espera de rebre els resultats de les proves.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).