Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Iniciem la setmana amb un temps tranquil, però amb canvis a partir de dijous

Escrit per a 23 de Novembre de 2020

  • Seguim amb l’anticicló propi de tardor, amb temperatures nocturnes més baixes i el centre del dia amb temperatures regulades.
  • A mitjans de setmana, es preveu un canvi en la previsió del temps.
  • A finals de setmana, es preveuen possibles precipitacions.

Nerea Cabello per Ràdio Palafrugell, entrevista per Rafel Corbí.

Un cop més Ràdio Palafrugell us porta la previsió meteorològica de la mà de Josep Pascual, de l’Observatori de l’Estartit. El temps d’aquesta setmana vinent presenta un anticicló propi d’aquestes dates de tardor de novembre.

Tal com ens explica en Josep Pascual, hem seguit amb l’anticicló propi de tardor i les tramuntanes que ens acompanyaven el passat divendres, han desaparegut. En segon lloc, convé ressaltar que l’aire s’ha quedat entre nosaltres provocant temperatures nocturnes més fresques, però hores de sol diürnes amb temperatures regulades.

Conversant sobre la boira matinal, Pascual ens explica com el contrast de temperatures baixes a primera hora, amb altes humitats en l’ambient, provoquen la boira i “el fumeig” del mar.

Un altre punt és que, segons les estacions meteorològiques automatitzades, de cara a dimecres i dijous, es preveu un canvi en la previsió del temps.

Al principi d’aquesta setmana, el temps serà semblant a dies anteriors. Pascual el qualifica de tranquil i amb temperatures regulades. A partir de dimarts, començaran a fer presència núvols alts i prims, amb vents fluixos de garbí els quals comportaran una lleu pujada de la temperatura.

Finalment, dimecres podrem veure més núvols, els quals ens seguirán acompanyant dijous amb un vent de llevant més marítim reforçat de cara a divendres. Aquestes característiques comportaran canvis pel que fa a possibles precipitacions al llarg del proper cap de setmana.

Per concloure, recordar que divendres conversarem de nou amb Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit per a la previsió del temps del proper cap de setmana.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *