Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Inici dels concerts de tardor de Joventuts Musicals

Escrit per a 26 de Setembre de 2021

  • El primer concert tindrà com a protagonista a Miquel Muñiz, violinista reconegut amb el premi de Joventuts Musicals Espanya 2020.
  • L’inici del cicle de tardor serà al Teatre Municipal diumenge a les 19h.

Aquest diumenge tindrà lloc l’inici dels concerts de tardor que organitza Joventuts Musicals de Palafrugell. A més, ho farà amb la pre`sència del jove talent Miquel Muñiz. El violinista va ser guardonat com el millor jove del Premi de Joventuts Musicals Espanya 2020.

Miquel Muñiz, natural de Riudarenes, però que va crèixer a Calonge i va estudiar a l’Escola de Música de l’Energia de Palafrugell, serà l’encarregat d’obrir el Cicle de Concerts de tardor de Joventuts Musicals. Muñiz estarà acompanyat per Lluís Rodríguez al piano. El vilonista detalla que s’interpretaran peces del segle XIX i XX, en un repertori molt variat.

En aquest sentit, Miquel Muñiz preten que el concert sigui un viatge d’experiències i colors. A més, afegeix que no cal ser un entès de la música clàssica per assistir a l’espectacle.

Premi Joventuts Musicals Espanya 2020

La presència de Miquel Muñiz al Teatre Municipal és també un reclame atès que l’any passat va ser reconegut com a millor jove talent per les Joventuts Musicals Espanya. Un guardó que va sorprendre a Muñiz que valora més l’experiència viscuda durant el procés que el premi en si.

No obstant això, el fet de ser el guanyador d’aquest premi, fa que estigui immers en una gira per diversos punts del territori espanyol. D’altra banda, Miquel Muñiz explica que el següent objectiu és el Màster que farà a Lausana (Suïssa).

Podeu recupera l’entrevista íntegra amb el jove violinista Miquel Muñiz al següent arxiu.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *